Blazine in podloge za vadbo

Blazine za vadbo in raznovrstne podloge za vadbo so v našem programu razdeljene na sklope podlog katerim je osnova guma oz. gumirana podlaga. K temu sklopu sodijo gumijaste varnostne podlage za fitnes v notranjih in zunanjih prostorih, gumijaste varnostne plošče ter najrazličnejša gumi podloga za športne, igralne in ostale namene.

Naslednji sklop blazin za vadbo predstavljajo specifične podloge za fitnes, gimnastične blazine ter fitnes podloge za namenske fitnes zunanje in notranje naprave. Blazine za vadbo za fitnes so izdelane iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo obstojno in varno vadbo, hkrati pa se fitnes podi delijo na pode za funkcionalno vadbo, pode za notranje, aerobične in gimnastične dvorane ter pode za fitnes in proste uteži.

Podloge za vadbo in blazine sestavljajo tudi najrazličnejše podlage za otroška igrišča, športni podi ter zaščitne in varovalne podlage ter plošče za zunanjo in notranjo rabo.

Vse blazine za vadbo, kakor tudi zaščitne in varovalne plošče za otroška igrišča, odlikujejejo kakovostni materiali, enostavna montaža, možnost izbire po različnih trdotah in debelinah, za posamezne podloge za vadbo pa tudi možnost menjavanja lokacije ter izjemno nizki stroški nameščanja in polaganja podov in blazin.

Prikaz rezultata

Scroll to top