Urbana igrala I Otroška igrala I Zunanja igrala

Urbana igrala za javne površine in otroška igrala za športna igrišča, parke in ostala stičišča druženja, razvijamo s predanostjo in zavezanostjo h kakovosti, trpežnosti, skrbi za okolje in zdravju.

V naši ponudbi boste našli otroška notranja in tudi zunanja igrala, katerih ogrodje sestoji pretežno iz kakovostnega aluminija, sicer pa so vsa naša urbana igrala, funkcijsko zasnovana kot večnamenska otroška igrala za razgibavanje, fitnes, telovadbo in otroško igro.

V naboru široke ponudbe (zunanjih) otroških igral, prevladujejo raznovrstne horizontalne in vertikalne lestve, enojne in dvojne gugalnice, mize in poligoni,  otroška igrala za lovljenje ravnotežja, igrala na vzmeti ter različna, kombinirana igrala s tobogani.

Otroška urbana igrala iz naše ponudbe lahko s pridom umestite na otroška in športna igrišča, javne parke in druge javne površine, kot osrednji center dogajanja ali kot dopolnitev krajini, kjer so postavljena.

Kovinska igrala iz robustnega, trpežnega in kakovostnega aluminija, zagotavljajo dolgotrajno obstojnost, trpežnost, nizke stroške vzdrževanja in sproščeno igro ter razgibavanje tako najmlajši, kot tudi starejši generaciji.

Prikaz vseh 14 rezultatov

Scroll to top