Poligoni za otroke

Poligoni za otroke se v osnovi delijo na zunanje in notranje otroške poligone, hkrati pa tudi na poligone primerne za otroke doma in gibalne poligone za vrtce ter otroška in športna igrišča.

V našem programu, ponujamo vrhunske poligone za otroke, ki nudijo otrokom različnih starostnih skupin, najrazličnejše gibalne izzive. Otroški poligoni, ki jih vrtci in druge šolske ter športne ustanove, uporabljajo za gibalno motivacijo otrok, so izdelani po vseh aktualnih varnostnih standardih in smernicah ter po potrebi in željah, specifično opremljeni z napravami in igrali za spodbujanje najrazličnejših motoričnih in senzoričnih iger.

Poligon za otroke, izpod peresa družbe Kreal, bo nedvomno, pripomogel, da se bodo vaši otroci, z veseljem in radostjo vračali na otroška igrišča in hkrati, skozi igro in zabavo, pridobivali telesno kondicijo, novo, pozitivno energijo in zagon za svoje naslednje podvige.

Poligoni za otroke so primerni za izvajanje najrazličnejših elementarnih vaj  ter vadbo, motivacijo in izvajanje dejavnosti za otroke različnih starostnih skupin.

Prikaz vseh 2 rezultatov

Scroll to top