Tobogani

Tobogani za otroke, so v našem segmentu otroških igral, produkt oz. igrala, po katerih obstoji največ zanimanja. Bodisi, da gre za postavitev tobogana kot samostojno otroško igralo, bodisi, da naročniki potrebujete tobogane v okviru celotnega opremljanja otroških in športnih igrišč.

Tobogani, v naši ponudbi, so primerni tako za interesente, ki vas zanimajo enostavnejše izvedbe aluminijastnih toboganov, kot tudi vse, ki potrebujete zahtevnejše tobogane (spiralni tobogani, kovinski tobogan, ostali, različni tobogani za igrala, tobogani po meri, …).

Naše tobogane odlikuje kakovostna in trpežna izdelava iz kovine in aluminija, odpornega na vremenske razmere. Prvenstveno so primerni za zunanjo rabo, sicer pa jih je mogoče uporabiti tudi v okviru opremljanja otroškega, notranjega poligona oz. igrišča.

Glede na to, da je naše tobogane, mogoče povsem prilagoditi prostorskim zahtevam in potrebam otroškega igrišča, priporočamo, da se za izračun informativne in neobvezujoče cene tobogana, obrnete na nas, preko kontaktnih možnosti ali s klikom na gumb “Pošlji povpraševanje” ob opisu vsakega posameznega tobogana.

Prikaz vseh 3 rezultatov

Scroll to top