Zunanja tematska igrala

Zunanja tematska igrala predstavljajo največkrat zunanja igrala za otroke, ki so izdelana na osnovi specifične tematike (npr. zunanje igralo letalo, zunanje igralo ladja,…), zraven nudenja osnovnih možnosti zabave, igre in razgibavanja za otroke, pa ponujajo tudi edinstveno izkušnjo otroške igre z različno opremo.

Odvisno od želja in potreb, omogočajo zunanja tematska igrala, umestitev najrazličnejših športnih in zabavnih ovir ter izzivov, od toboganov, plezalne stene in plezalnih drogov, plezalnih mrež, hkrati pa izvedbo, ki otrokom zagotavlja kar se da pestro otroško igro in zabavo. Služijo lahko tudi kot odlično dopolnilo poligonom za otroke.

Zunanja igrala za otroke, s specifično ureditvijo tematike, so odlična za javne površine in mestne parke, nakupovalna središča, rekreacijske, otroške in športne parke ter otroška igrišča na vseh javnih in zasebnih, zunanjih površinah.

Izdelana so iz vrhunskih materialov in aluminijastih elementov, s tem pa omogočajo dolgo življensko dobo, odpornost na intenzivne vremenske spremembe, brezskrbno igro ter robustno in varno postavitev, skladno z vsemi predpisanimi certifikati za njihovo postavitev in rabo.

Z otroškimi, zunanjimi tematskimi igrali, boste poskrbeli, da bo igra vaših otrok, ne samo zabava, rekreacija in druženje, ampak predvsem stična točka, na katero se bodo vaši otroci, vedno znova, zelo radi vračali in s pomočjo igral, “izumljali” vedno nove izzive.

Prikaz vseh 2 rezultatov

Scroll to top