Street workout oprema

Street workout oprema, naprave in orodja doživljajo v zadnjih letih pravi razcvet, ne samo v tujini, temveč tudi v Slovenji. Street workout naprave omogočajo ulično vadbo najrazličnejšim generacijam, še posebej pa so priljubljene za vse, ki jih zanima krepitev svojega telesa s pomočjo lastne telesne teže.

Predstavljena street workout oprema in naprave je mogoče med seboj dopolnjevati in kombinirati, sicer pa je vsa naša oprema izdelana iz vrhunskih, vremensko in trajnostno odpornih materialov (aluminij), ustrezno certificirana in se jo lahko postavi na vse javne, športne površine, fitnes parke na prostem in ostale športne parke.

Street workout predstavlja moderno, sodobno, ulično vadbo na prostem, ki je, zraven skrbi za telesno zdravje, hkrati odlično stičišče ljubiteljev telovadbe in ljubiteljev druženja na prostem, street workout vaje pa svojo priljubljenost dosegajo predvsem zaradi pozitivnih učinkov vaj na vzdrževanje telesne kondicije, krepitev mišične moči, vzdrževanja sklepov ter pozitivnih učinkov pri vzdrževanju telesne teže in fiziološkega ravnovesja.

Prikaz vseh 3 rezultatov

Scroll to top