Opremljanje otroških igrišč

Svetovanje, načrtovanje, razvoj in opremljanje otroških igrišč

 

Opremljanje otroških igrišč je, med vsemi storitvami, ki jih ponujamo v podjetju Kreal inženiring d.o.o., z nami, že od samega začetka delovanja družbe.

opremljanje otroških igrišč

Tekom večletnega dela smo si nabrali dovolj izkušenj, da kakovostno svetujemo, načrtujemo, razvijamo in opremljamo številna otroška igrišča, po Sloveniji in tudi izven nje.
V zvezi z opremljanjem otroških igrišč se ukvarjamo tako z razvojem, načrtovanjem, izdelavo ter montažo, kakor tudi vzdrževanjem najrazličnejših otroških igral, opreme in rekreativnih naprav za otroška igrišča.

Nudimo:

  • svetovanje
  • načrtovanje
  • projektiranje
  • izvedbo opremljanja novih otroških igrišč
  • prenovo obstoječih otroških igrišč na zasebnih ali javnih površinah
  • vzdrževanje naprav na otroških igriščih

Otroška igrišča lahko v celoti opremimo z atraktivnimi otroškimi igrali in poligoni, kakor tudi s športnimi napravami, katerih prvenstvena funkcija je spodbujanje motorike in gibalnih spretnosti otrok.

Opremljanje otroških igrišč izvajamo skladno z vsemi aktualnimi varnostnimi standardi, pri opremljanju pa, v prvi vrsti dajemo prednost prioritetam, potrebam in željam svojih naročnikov.

Privoščite vašim otrokom najboljše…

Pri Krealu imamo bogate izkušnje z načrtovanjem in projektiranjem otroških igrišč, razvojem specifičnih otroških igral za t.i. tematska otroška igrišča in poligone za otroke, hkrati pa večino energije usmerjamo v zagotavljanje varnosti otrok pri igri, skladno z vsemi standardi, ki jih narekujejo zakoni, certifikati in pravila za sodobno opremljanje otroških igrišč.

Primerno za opremljanje otroških igrišč na javnih in zasebnih površinah…

Otroška igrala, otroške poligone in opremo razvijamo, projektiramo in izdelujemo tako za javna podjetja kot tudi zasebne uporabnike, največ naših izvedenih projektov opremljanja otroških igrišč, pa se dotika razvijanja in opremljanja igrišč za vrtce, šole, javne, mestne parke in druge prostorske kapacitete, namenjene športnim ter gibalnim aktivnostim in igri otrok.

Kako do nas…

opremljanje otroškega igrišča

V kolikor potrebujete svetovanje, pogovor, projektno dokumentacijo ali izvedbo opremljanja novega otroškega igrišča oz. prenavljate dotrajano otroško igrišče, vas povabimo, da se nam oglasite preko objavljene telefonske številke ali preko kontaktnega obrazca.

 

Scroll to top