Otroška igrala za javne površine [Izbor treh, ki med našimi strankami, vzbujajo zdaleč največ zanimanja]

V tem zapisu, predstavljamo otroška igrala za javne površine, ki so v zadnjem času, med našimi naročniki, požela največ zanimanja. Za njih se odloča največ naših naročnikov – bodisi zaradi njihove praktičnosti in enostavne povezanosti z drugimi otroškimi igrali, s katerimi se lahko opremi celotno otroško igrišče, bodisi zaradi tega, ker so opremljevalci obstoječih otroških igrišč, iskali dodatna otroška igrala, ki jih njihovo igrišče, še ni vsebovalo.

Pametna plezalna stena eClimber Kreal

Pametna plezalna stena eClimber KrealMed najbolj zanimivimi igrali za otroška igrišča, med našimi interesenti, v zadnjem času, največ zanimanja seveda povzroča pametna plezalna stena Kreal e-Climber, ki jo opremljevalci otroških igrišč uporabljate ne samo na javnih površinah (mestni parki, rekreativna območja,…) ampak tudi na igriščih za vrtce in šole, manjših, mestnih parkih in drugod.

Glavni odliki pametne plezalne stene sta prenosljivost in možnost povezave z mobilno aplikacijo, ki vaditeljem in učiteljem vadbe plezanja, omogoča spremljanje napredka plezanja kar preko mobilne aplikacije.

Več o pametni plezalni steni eClimer Kreal, si lahko ogledate na povezavi.

Zunanje urbano igralo Hot Horse InterActive

Zunanje urbano igralo Hot Horse InterActiveZunanje urbano igralo Hot Horse InterActive zanima ne samo opremljevalce otroških igrišč v bližini vrtcev, šol in mestnih parkov, temveč tudi naročnike, ki imate interes postaviti otroška igrala za javne površine tudi v bližino ali pred trgovske centre, pred svoje turistično, gostinske kapacitete (apartmaje, hotelska naselja, kampe, športne poligone, avtocestna in druga počivališča, ipd…)

Odlika zunanjega otroškega igrala Hot Horse InterAktive ni samo, da omogoča otrokom brezskrbno in varno igro (saj ustreza vsem varnostnim standardom), temveč predvsem v tem, da vključuje najrazličnejše elektronske senzorje in naprave, ki pomagajo in motivirajo otroke k izvajanju razgibalnih in rekreativnih vaj, na igralu.

Posebej nameščeni senzorji omogočajo elektronsko merjenje dvigovanja otroškega telesa, posebni senzorji pa spremljajo in pomagajo otrokom tudi pri lovljenju ravnotežja, na igralu.

Podobno kot pametna plezalna stena eClimber Kreal, vključuje tudi Hot Horse InterActive, del igrala, ki je namenjen plezanju, tudi tukaj pa otroke, dodatno k plezanju, motivirajo elektronske naprave in led osvetlitev.

Več o zunanjem urbanem, otroškem igralu Hot Horse InterActive, boste našli na povezavi.

Večnamenska otroška igrala za javne površine, s toboganom

Otroška igrala za javne površineRazmeroma pričakovano, med najbolj priljubljena otroška igrala za javne površine, sodi tudi večnamensko igralo, ki omogoča najrazličnejše možnosti plezanja, tobogan, v ozadju (na sliki) pa tudi dvojno (ali po potrebi, trojno) gugalnico in ostala otroška igrala.

Odlika tovrstnih otroških igral, primernih za javne površine, se izkazuje predvsem v izdelavi iz lahkotnega, trpežnega in vremensko odpornega aluminija, ki ne samo, da zagotavlja dolgo življensko dobo igral, temveč tudi nizke stroške vzdrževanja ter enostavno in hitro možnost dopolnitve otroškega igrišča, z dodatnimi igrali.

Celotno ponudbo otroških igral, si lahko ogledate na povezavi.

Otroška igrala za javne površine [Izbor treh, ki med našimi strankami, vzbujajo zdaleč največ zanimanja]
5 (100%) 1 vote

Kreal

View posts by Kreal
Kreal inženiring d.o.o. Hajdoše 109B 2288 Hajdina Slovenija m: +386 41 748 336
Scroll to top