Pogosta vprašanja

Plezalne stene

Plezanje je eden najbolj univerzalnih športov, zato v igrišča vedno poskušamo vgrajevati plezalne elemente; mreže, plezalne stene.
Category: Plezalne stene

Urbani prostori

S pomočjo aplikacije Kreal SportPlus  posredujemo informacije o varni uporabi igral in športnih pripomočkov. Hkrati imajo uporabniki možnost posredovanja pripomb in opaženih nepravilnosti v zvezi z opremo oziroma njeno uporabo.

Category: Urbani prostori

Upoštevamo okoljski vidik, kriterij udeležbe javnosti, vidik spola, varnost in socialna merila, vidik dostopnosti, oblikovalsko – arhitekturna merila.

Category: Urbani prostori

Odprti javni prostori so javne površine namenjene druženju , zabavi, rekreaciji, igri, kamor štejemo parke, trge, igrišča.

Category: Urbani prostori

Zunanja igrala

Za nas je vsak prostor specifičen, zato igrišče prilagodimo okolju in predvsem uporabnikom.Tehnološko razvit koncept omogoča izvedbo različnih vsebinskih igral kot so poligonov, letala, vlaka, ladje j

Category: Zunanja igrala

Zunanji fitnes

Osnovni material je aluminij, ki zagotavlja obstojnost brez vzdrževanja. Prečni elementi so iz nerjavnega jekla, ki zagotavlja prožnost in obstojnost v najzahtevnejših vremenskih pogojih., Določeni elementi so iz lesa in gume.

Category: Zunanji fitnes

V splošnem so koncipirani za vse generacije zato jih opremljamo z raznovrstnimi napravami.. Lahko jih prilagodimo določenim skupinam uporabnikov (športniki, rekreativci, starejši, mladina,…).

Category: Zunanji fitnes

Load More

Scroll to top