Pravilnik o zasebnosti

Zbiranje, obdelava in uporaba osebnih podatkov
Našo spletno stran lahko obiščete brez posredovanja osebnih podatkov. Podatke o dostopu shranjujemo samo brez osebne reference, na primer ime vašega ponudnika internetnih storitev, stran, s katere nas obiščete, ali ime zahtevane datoteke. Ti podatki se ocenjujejo izključno z namenom izboljšanja naše ponudbe in ne dopuščajo kakršnih koli sklepov o vaši osebi.
Osebni podatki se zbirajo le, če nam jih prostovoljno posredujete v okviru vašega naročila, pri odpiranju računa stranke ali pri registraciji za naše novice. Podatke, ki ste jih posredovali, uporabljamo brez vašega ločenega soglasja izključno za izpolnitev in izvedbo pogodbe ter celotno plačilo, vaši podatki bodo blokirani za nadaljnjo uporabo in izbrisani po poteku davčnega in gospodarskega prava, razen če ste izrecno privolili v nadaljnjo uporabo vaših podatkov. Ko se boste prijavili na e-novice, bo vaš e-poštni naslov uporabljen za vaše oglaševalske namene z vašo privolitvijo, dokler se ne odjavite od novic.

Razkritje osebnih podatkov, preverjanje kredita
Vaši podatki bodo posredovani podjetju za dostavo, ki je dobil naročilo, če je to potrebno za dostavo blaga. Za obdelavo plačil posredujemo podatke o plačilu banki, ki je odgovorna za plačilo.

Varovanje podatkov
Vaši osebni podatki so prek interneta zaščiteni s šifro zaščitenih vtičnic (SSL). Svojo spletno stran in druge sisteme varujemo s tehničnimi in organizacijskimi ukrepi proti izgubi, uničenju, dostopu, spreminjanju ali razširjanju vaših podatkov s strani nepooblaščenih oseb. Dostop do računa stranke je mogoč šele po vnosu osebnega gesla. Vedno imejte zaupne podatke o dostopu in zaprite okno brskalnika, ko nehate komunicirati z nami, še posebej, če računalnik delite z drugimi.

Pravica
V skladu z zakonom o varstvu podatkov imate pravico do brezplačnega obveščanja o shranjenih podatkih in pravico do popravkov, blokiranja ali brisanja teh podatkov.

Preklic soglasja
Morda ste soglasje izrecno odobrili med postopkom naročanja. Želimo poudariti, da lahko svoje soglasje kadarkoli prekličete.

Kontakt za zasebnost
Za vprašanja v zvezi z zbiranjem, obdelavo ali uporabo vaših osebnih podatkov, informacij, popravkov, blokiranja ali brisanja podatkov in preklica podeljenega soglasja se obrnite na: kreal@kreal.si.

Scroll to top