Double pull chair

Funkcija:
Krepi prsne in ramenske mišice. Izboljšuje telesno
stanje in povečuje mišično maso. Naprava krepi
mišice prsnega koša, hrbta in rok.
Metoda vadbe:
Udobno se namestite na sedež, naslonite hrbet. Zgrabite ročaje
obeh rok. Potegnite ročaje naprej. Vrnite se v začetni položaj.
Vajo ponovite. Naprava krepi mišice
prsi, hrbet in roke

Šifra: 20-10977 Kategoriji: ,

Možne funkcije in koristi vadbe s poudarkom na potegu (pull) gibanju:

  1. Krepitve Mišic Hrbta in Ramenskega Obroča: Vadba s poudarkom na potegu lahko cilja na mišice hrbta, ramen in rok. To lahko pripomore k izboljšanju mišične moči v teh predelih.
  2. Raznolikost Vadbe: Uporaba pripomočka, ki omogoča različne potegne gibe, omogoča raznolikost vadbe in ciljanje različnih mišičnih skupin.
  3. Izboljšanje Posture: Vadba, ki krepi mišice hrbta, lahko pripomore k izboljšanju drže in preprečevanju težav povezanih s slabo držo.
  4. Krepitve Mišic Zgornjega Dela Telesa: Poteg gibanje lahko cilja na mišice zgornjega dela telesa, kot so latissimus dorsi, deltoidi, bicepsi itd.
  5. Stabilizacija Ramenskega Obroča: Vadba, ki vključuje poteg gibanje, lahko pomaga krepiti mišice, ki stabilizirajo ramenski obroč, kar prispeva k boljši ravnotežju in stabilnosti.
  6. Ravnotežje Med Vadbo: Vadba, ki vključuje poteg gibanje, lahko prispeva k razvoju mišičnega ravnovesja v telesu, kar je pomembno za preprečevanje poškodb.
  7. Izboljšanje Gibljivosti: Pravilna vadba s potegom lahko pripomore k izboljšanju gibljivosti ramenskega obroča in sklepov.
  8. Razvoj Funkcionalne Moči: Vadba s poudarkom na potegu gibanju lahko prispeva k razvoju funkcionalne moči, ki je koristna za vsakodnevne aktivnosti.
  9. Povečanje Metabolizma: Intenzivna vadba, ki vključuje poteg gibanje, lahko poveča srčni utrip in s tem pripomore k povečanju metabolizma.

Izposojevalnica