Klop z naslonom

Izdelana je iz naslednjih materialov:

  • aluminij, les (sibirski ali slovenski macesen, hrast, akacija).
Rate this product

 

Šifra: KAGP045 Kategorija:
Dimenzije2,4 × 0,8 × 0,86 m

Klop za parke – Kreal je vsestranska klop, ki jo lahko umestimo na razne javne površine – okolice šole, ob igrišča, v parke, v turistične nastanitve itd. Modernega dizajna s praktičnim pridihom je uporabna za vse starosti in omogoča počitek ob raznih aktivnostih v naravi.

Izdelana iz kakovostnega in trpežnega aluminija v kombinaciji z lesom, zagotavlja dolgotrajno obstojnost, varnost in udobje pri sedenju.

Klop za parke je nepogrešljiv element vsakega parka ali druge javne površine. Našo klop za parke odlikuje izvrstno sedenje in inovativna oblika. 

Naša klop za parke je:

  • primerna za parke, zunanje fitnese na prostem, okolico šole, športna igrišča in druge javne ali zasebne površine,
  • samostojna ali v kompletu z ostalimi urbanimi pripomočki iz naše ponudbe,
  • tipska izvedba ali izvedba po naročilu,
  • izdelana iz visokokakovostnega aluminija, odpornega na vremenske spremembe za profesionalno ali rekreacijsko rabo,
  • primerna za različne talne površine.

Vsi naši izdelki so narejeni v skladu z vsemi kakovostnimi in varnostnimi standardi.klop za parke

Klop za parke, urbana vrtna klop ter ostala zunanja oprema, je lahko na željo naročnikov opremljena s sodobnimi tehnološkimi rešitvami, ki uporabnikom omogočajo  polnjenje svojih elektronskih naprav preko USB priključkov, brezžično polnjenje telefonov (IQ), napajanje s sončno energijo, internetno povezavo ter vgrajen računalnik z zaslonom na dotik.

Urbana oprema iz naše ponudbe je modularna in prilagodljiva, zato jo je mogoče prilagajati in sestavljati v različnih kombinacijah. Trpežno ogrodje iz aluminija zagotavlja varnost in odpornost vseh naših igral in drugih pripomočkov, zato so primerni za vse starosti, površine in izjemno prikladni za razne lokacije; vse od zasebnih krajev, do površin javnega značaja.

Klop za parke iz naše ponudbe krasi številne parke po Sloveniji in tako odlično dopolnjuje aktivno preživljanje časa v naravi. Odlično se poda tudi ob naša izjemno popularna zunanja igrala, saj odraslim omogoča sproščeno uživanje ob opazovanju svojih aktivnih otrok na naših atraktivnih in kreativnih igralih za najmlajše in tudi večje otroke.

 

 

 

Izposojevalnica