Kovinski tobogan drča

 • primeren za postavitev na otroška igrišča in vse vrste javnih površin (mestni parki, turistične kapacitete, kampi, apartmajska naselja, …),
 • visokokakovostno nerjaveče jeklo zagotavlja izredno dolgo življenjsko dobo,
 • primeren za pogostejše obremenitve (izredno trpežna konstrukcija in profili),
 • brez ostrih robov,
 • odporen na vremenske razmere.

Kovinski tobogan drča je kakovostno izdelan tobogan za otroška igrišča. Uporabi se lahko kot samostojni tobogan za otroško igralo ali kot del igral, ki skupaj tvorijo celotno zunanje, otroško igrišče.

Kovinski tobogan drča odlikuje kakovostna izdelava iz nerjaveče kovine ter možnost izdelave tobogana po meri.

Naročniki imate možnost samostojne izbire dolžine tobogana, kakor tudi možnost samostojne izbire števila potrebnih drč za spuščanje.

Tobogani iz kovinske konstrukcije veljajo za izjemno stabilne in najbolj primerne ter priporočljive za vsa zunanja otroška igrišča. Njihova konstrukcija je izdelana iz trpežnih in stabilnih jeklenih profilov, v skladu z vsemi kakovostnimi ter varnostnimi standardi (BS EN 1176-1).

Kovinski tobogan drča sestavlja:

 • visoko zaščitna kovina, odporna na UV žarke
 • kemični premaz kovine, ustrezen zahtevam standarda BS EN 1176-1
 • profilirana pločevina z zaobljenimi robovi
 • primeren za vse starostne skupine otrok
 • primerno za igre, kot so drsanje, plezanje, spust
 • vrhunsko, CNC obdelana, kovina

kovinski tobogan drča

Glede na možnosti izdelave kovinskega tobogana drče, po meri, je primerna in ustrezna površina za postavitev tobogana drče, odvisna od dimenzij tobogana ter višine maksimalnega prostega padca.

Kovinski tobogan drča je primeren za postavitev na vsa otroška ter športna igrišča, hkrati pa tudi na vse površine javnega značaja (mestni parki, postavitev pred ali ob najrazličnejše turistične kapacitete: hoteli, apartmajska naselja, termalne riviere, kampi,…).

Prednosti izdelave in postavitve kovinskih zunanjih toboganov, brez ostrih robov, izhajajo predvsem iz vzgibov po varni otroški igri ter po otroških igralih, ki omogočajo dolgo življensko dobo, kljub rabi v odprtem, zunanjem prostoru. Kovinski tobogani omogočajo visoko trpežnost in obremenitev, odpornost na vremenske spremembe in temperaturna nihanja, varnost pri igranju otrok ter stabilno konkstrukcijo, kljub morebitnim večjim obremenitvam (pogostejši rabi večje skupine otrok naenkrat).

Kovinske drče je mogoče postaviti na otroško igrišče kot samostojna otroška igrala ali jih kombinirati skupaj z ostalimi napravami in opremo za zunanje otroško igrišče. Kot posebna opcija, obstaja možnost, njihove dodatne opremljenosti s tehnološko naprednimi merilniki in števci, ki pomagajo k dodatni animaciji in motivaciji otrok za rabo tobogana.

Izposojevalnica