Pametna klop Steora Classic

Steora Classic je bila razvita, kot zamenjava za vse običajne ulične klopi po celem svetu. To je prva pametna klop na svetu, po ceni navadne ulične klopi.

Dizajn je popolnoma modularen, z možnostmi spreminjanja naslonov za roke, nog in drugih delov klopi, zaradi česar je prilagodljiva za katero koli lokacijo na svetu. Z naborom izrednih dodatnih možnosti lahko model Classic postane npr. mini vremenska postaja ali celo zunanje ogrevalno mesto v hladnih zimskih dneh.

  • li-ion baterija
  • LED ambientalna razsvetljava
  • hladilni sistem sedežne površine
  • senzorji
  • GPS lokacija v realnem času
  • kazalnik stanja baterije
Kategorija: Oznaka:
Dolžina

65 cm

Višina

51 cm

Širina

181 cm

Teža

55 kg

Izstopajte kot skupnost
Z modularno, a klasično zasnovo in napredno tehnologijo, ki je vgrajena v solarno klop Classic, vaša skupnost izstopa kot inovativna in okolju prijazna. Zagotavlja dragocene javne koristi za občane in obiskovalce pri njihovi vsakodnevni uporabi.

Vklopite in se povežite
Dve brezžični polnilni točki Qi in 4 hitri polnilniki USB, skladni s standardi Apple, Huawei in Samsung, lahko napajajo pametne telefone, tablice, pametne ure, ušesne slušalke in druge podobne e-naprave. Integrirani modul Wi-Fi ustvarja internetne dostopne točke in razširja javne storitve na občane in obiskovalce, ki želijo ves čas ostati povezani.

Osvetli noč
Na dnu sedeža so LED trakovi z ambientalno svetlobo, ki lahko zagotovijo občutek varnosti na mestih s slabo ulično svetlobo. Ambientalno osvetlitev lahko nastavite tako, da se samodejno vklopi in izklopi glede na naravne svetlobne pogoje in čas dneva ali ročno prek naše platforme Solos.

Pridobite vpogled
Steora Classic zbira dragocene neosebne informacije, kot so podatki o mikrookolju, podatki o angažiranosti uporabnikov in podatki o lokaciji. Lokator GPS in informacije, ki jih generirajo vgrajeni senzorji, ki spremljajo zračni tlak, temperaturo, vlažnost, kakovost zraka in hrup, spremenijo klop v mini vremensko zbirališče.

Naredite vpliv
Sončna energija, ki jo proizvaja Steora Classic, daje trajnostni odtis v naših soseskah in spodbuja pomen obnovljive energije in čistega okolja za vse generacije.

Materiali:

  • aluminij-cink
  • aluminijasto vroče pocinkasto obloženo jeklo [EN10346]
  • pocinkano nizkoogljično jeklo [ISO 2081]

Izposojevalnica