Street workout oprema Sport Set Strenght

  • vrhunska oprema za profesionalno in osnovno izvajanje street workout vaj,
  • kakovostna izdelava iz vrhunskega aluminija,
  • odporna na vremenske razmere in spremembe,
  • minimalni stroški vzdrževanja,
  • zelo dolga življenjska doba,
  • možnost nadgradnje z dodatnimi street workout napravami in opremo.

Street workout oprema Sport Set Strenght je komplet street workout orodij in naprav, namenjenih ulični vadbi. Komplet vključuje profesionalna street workout orodja, ki so namenjena treningom z lastno telesno težo ter krepitvi moči, prvenstveno trebušnih, ramenskih in ročnih mišic.  Street workout naprave Sport Set Strenght odlikuje trpežna izdelava iz kakovostnega, vremensko odpornega aluminija, s čimer so zagotovljeni nizki stroški vzdrževanja ter možnost nadgradnje z dodatno opremo za večje, zunanje street workout površine.

Street workout oprema Sport Set Strenght vključuje:

  • prečni drog s krogi, ki omogoča dvige telesa z nadprijemom, s podprijemom, dvige kolen, dvig ravnega telesa, dvigovanje telesa z elastiko, dvigovanje čez drog ter dvig kolen in bokov v pravi kot,….
  • street workout krogiveč višinski drogi za izvajanje  street work out vaj za celotno telo in vse vrste vaj na drogu (dvig telesa v nadprijemu, dvig telesa v podprijemu, dvig kolen k prsim, dvig kolen in bokov v pravi kot, dvig iztegnjenih nog, dvig ravnega telesa v vzporedno linijo, dvig čez drog, dvige z elastiko, dvig čez drog z nogami, preskakovanje v parih, vzdržljivostn visenje na drogih,…)
  • bradlja za krepitev mišic celotnega telesa. Priporočene in mogoče vaje: dvig kolen k prsim, avstralski dvig na bradlji, stoja na bradlji, upogib v komolcih, nihanje telesa, visenje in nagibanje telesa,…
  • plezalna vrv za krepitev ročnih in trebušnih mišic

Po potrebi in v odvisnosti od velikosti razpoložljivega prostora, za zunanji fitnes, se lahko Street workout oprema Sport Set Strenght, nadgradi še z dodatnimi napravami in opremo za celovito ureditev igrišča za zunanjo street workout vadbo.

Street workout vaje so koristne za vzdrževanje in krepitev telesne kondicije, učinkovito izgubljanje telesne teže, vzdrževanje ustrezne in zdrave kostne gostote, krepitev mišične moči ter krepitev gibljivosti sklepov, hkrati pa vaje odlično prispevajo k boljšemu počutju, fiziološkemu ravnovesju, koncentraciji ter krepitvi imunskega sistema.

Street workout oprema Sport Set Strenght je primerna za postavitev kot fitnes na prostem, kot dopolnilo k športnim in drugim igriščem, kot dodatek k motoričnim igralom ali tudi kot street workout oprema za zasebno rabo, kot domača zunanja igrala.

4.9/5 - (11 votes)

Izposojevalnica