Double push chair

Kombinirana naprava pomaga pri oblikovanju mišic ramen, hrbta in prsnega koša ter izboljša moč in videz celotnega zgornjega dela telesa, zato je bistvena vaja pri vsaki vadbi, ki ustvarja pravi videz in občutek telovadnice na prostem. Optimalno spreminjanje intenzivnosti zagotavlja različno odpornost na obeh straneh.

Šifra: 20-11099 Kategoriji: ,
Dolžina

cca. 2,14 m

Širina

0,68 m

Višina

cca. 2,19 m

Varnostna površina

Dložina: 5,14 m, Širina: 3,68 m

Višina padca

cca. 0,52 m

Dvojni potisni stol – inovativna naprava za vadbo, ki spreminja pristop k fitnesu na prostem. Namenjena tako športnikom kot tudi obiskovalcem parkov in športnih objektov. Osredotoča se na krepitev mišic ramen, hrbta in prsnega koša, hkrati pa oblikuje močno in privlačno telo.

Vsaka vadba na dvojnem potisnem stolu omogoča ciljno usmerjeno krepitev ključnih mišičnih skupin v zgornjem delu telesa. Redna uporaba prinaša opazno izboljšanje moči in definicije mišic ramen, hrbta ter prsnega koša.

Glavna prednost dvojnega potisnega stola je v njegovi sposobnosti ustvarjanja pristne vadbeni izkušnje na prostem. Vsaka vadba na tej napravi reproducira intenzivnost vadbe na prostem, kar omogoča celostno vadbeno izkušnjo, ki prinaša izjemne rezultate in poskrbi za povečanje energije.

Naprava je inovativno zasnovana za optimalno prilagajanje intenzivnosti vadbe. Prilagodljivi nivoji upora na obeh straneh omogočajo prilagajanje vadbe posameznikovim sposobnostim, kar omogoča stalno napredovanje in ustvarja nove izzive za mišice v vsaki vadbeni seansi.

Dvojni potisni stol je izjemno natančno izdelan in zgrajen za vzdržljivost, kar zagotavlja stabilno vadbo. Ergonomski ročaji in nastavljivi elementi zagotavljajo pravilno držo, preprečujejo napetost ter zmanjšujejo tveganje za morebitne poškodbe, ki jih lahko povzročijo tradicionalne vaje.

Preprostost in priročnost sta ključni značilnosti dvojnega potisnega stola. Naprava je opremljena s funkcijami, ki izboljšujejo vadbeno izkušnjo, vključno z udobnimi ročaji in elegantnim dizajnom. Po vadbi se naprava enostavno zloži za shranjevanje.

Z dvojnim potisnim stolom lahko športniki in obiskovalci parkov dvignejo svojo vadbeno izkušnjo na višji nivo ter odkrijejo potencial za močnejše in bolj vzdržljive mišice zgornjega dela telesa. Ne glede na cilj – povečanje moči ali oblikovanje mišic – je ta vsestranska naprava ključ do uspeha.

PDF

Izposojevalnica