Leg press

Ta naprava stimulira spodnje okončine. Zasnovan je tako, da
okrepi noge, zadnjico in spodnji del trebuha.

Šifra: 20-11101 Kategoriji: ,
Dolžina

cca. 1,85 m

Širina

0,74 m

Višina

2,19 m

Varnostna površina

Dolžina: 4,85 m, Širina: 3,74 m

Višina padca

cca. 0.31 m

Fitnes naprava Leg Press je ključni pripomoček za učinkovito krepitev spodnjega dela telesa. Zasnovana je tako, da omogoča ciljno vadbo mišic nog, kot so kvadricepsi, zadnjica, in mišice meč ter stegen.

Z Leg Press napravo lahko dosežete močnejše in bolj oblikovane noge. Naprava vam omogoča izvajanje vaj s pomočjo premikanja uteži s stopali, kar ustvarja nadzorovan in intenziven upor na mišice spodnjega dela telesa.

Edinstvena značilnost Leg Press naprave je njena prilagodljivost. Z možnostjo spreminjanja položaja sedeža in stopalke se lahko prilagodite različnim postavam ter preferencam vadbe. To omogoča ciljno usmerjeno vadbo in napredovanje glede na vašo kondicijo.

Uporaba Leg Press naprave je ključna za izgradnjo močnih nog in boljšo funkcionalnost spodnjega dela telesa. Vadba s to napravo pripomore k izboljšanju atletskih sposobnosti, povečanju eksplozivne moči ter vzdržljivosti mišic nog.

Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen fitnes navdušenec, bo Leg Press naprava pomagala doseči vaše cilje glede moči in oblikovanja spodnjega dela telesa. Z njenim vključevanjem v vašo vadbeno rutino boste pripomogli k izboljšanju mišične moči ter funkcionalnosti nog.

Izposojevalnica