Pametna klop Steora City

Steora City pametna klop je najmočnejša svetovna klop kdajkoli ustvarjena. City ima enako tehnologijo in osnovne značilnosti kot model Classic, vendar s širšim naborom dodatnih možnosti.

Ko je opremljen LCD zaslonom po izbiri in napredno AI kamero za natančno DOOH oglaševanje, City postane popolna možnost za zelo prometne lokacije in tako ustvarja prihodek ter donosnost naložbe – kar je že dokazano v več mestih po celem svetu. Naš novi model City prav tako ponuja hitro brezžično polnjenje in mrežo zanesljivih senzorjev, ki zbirajo informacije v okolici klopi – vse pakirano v samostojnem in okolju prijaznem izdelku z možnostjo prenove

  • li-ion baterija
  • LED ambientalna razsvetljava
  • hladilni sistem sedežne površine
  • senzorji
  • GPS lokacija v realnem času
  • kazalnik stanja baterije
Kategorija: Oznaka:
Dolžina

65 cm

Višina

51 cm

Širina

181 cm

Teža

65 kg

Ustvari prihodke
Solarna klop Steora City je lahko opremljena z 19-palčnim zaslonom LCD za digitalno oglaševanje zunaj doma (DOOH), ki zagotavlja platformo za priložnosti za ustvarjanje prihodkov. Prikazovanje marketinških kampanj na visoko frekventnih lokacijah, kot so trgi v središču mesta, železniške in avtobusne postaje, letališča in nakupovalna središča, običajno prinese najhitrejšo donosnost naložbe.

Informirajte, izobražujte, zabavajte
Poleg primerov trženjske uporabe City with LCD služi kot digitalna informacijska tabla za obvestila javnih služb, vremenska poročila, opozorila v sili, vozne rede avtobusov in vlakov, turistična zabavna dejstva in druge podobne vsebine, ki so na voljo na spletu.

Pridobite perspektivo
Vgrajeni senzor, ki temelji na tehnologiji umetne inteligence (AI), oceni pogostost peš prometa in spol mimoidočih ljudi, da tržnikom ponudi pronicljivo orodje za prilagajanje DOOH kampanj.

Upravljajte na daljavo
Takoj upravljajte vsebino LCD prek oglaševalske aplikacije v Solosu, naši lastniški platformi v oblaku za rešitve za pametna mesta. Ustvarite nove oglaševalske akcije, izberite lokacije in nastavite trajanje oglaševalske akcije v le nekaj preprostih klikih.

Razcveti ulico
Z opcijskim cvetličnim lončkom vnesite pridih narave v prometno mestno ulico ali drug javni prostor. Pametna mestna klop z rastlinskim okrasjem naredi vsako mestno območje bolj moderno in zeleno.

Materiali:

  • aluminij-cink
  • aluminijasto vroče pocinkasto obloženo jeklo [EN10346]
  • pocinkano nizkoogljično jeklo [ISO 2081]

Izposojevalnica