Plezalna stena Kreal eClimber

 • vrhunska umetna, plezalna stena za domačo (amatersko) in profesionalno rabo,
 • možnost enostavnega prenosa in montaže,
 • povezava z mobilno aplikacijo E-climber (s številnimi dodatnimi funkcionalnostmi: spremljanje napredka plezanja, izbira težavnostne plezalne smeri, izmenjava informacij s trenerjem plezanja, …),
 • slovensko znanje in izdelava.
Šifra: kgii003 Kategoriji: ,
Dimenzije3,75 × 3 m
Višina padca

3 m

Plezalna stena Kreal E-climber je proizvod slovenskega znanja in razvoja in velja za vrhunski plezalni pripomoček, namenjen tako profesionalnemu učenju in vadbi plezanja, kot tudi amaterski rabi.

Naučite se ali izboljšajte svoje plezalne sposobnosti in veščine s pomočjo mobilne aplikacije

Plezalna stena Kreal E-ClimberPlezalni sistem odlikuje povezava plezalne stene z mobilno aplikacijo, preko nje pa lahko plezalci samostojno izbirate različne stopnje težavnostnih smeri plezanja, spremljate napredek svojih plezalskih veščin in spretnosti ter delite informacije o svojem plezanju z osebnimi trenerji in drugimi (vrstniki, starši, prijatelji,…).

Plezalna stena Kreal E-climber je primerna tako za sproščujoče plezanje v turističnih, notranjih objektih (hoteli, otroške telovadnice, športne telovadnice, zunanji in notranji fitnesi, javni in zasebni prostori za družabna srečanja,…), kot tudi za profesionalno in športno plezanje. Uporabljate jo lahko kot orodje za vadbo, merjenje napredka plezanja ali kot družabno in zabavno igralo za tekmovanje v plezanju z drugimi.

Plezalna stena Kreal E-climber je ena izmed redkih plezalnih pripomočkov, ki omogočajo povezavo mobilne, telefonske aplikacije s steno ter spremljanje napredka plezanja vsakega posameznika na plezalni steni. Plezalci lahko preko mobilne aplikacije izbirate med različnimi težavnostnimi stopnjami plezalnih smeri, merite svoj napredek in ga delite s prijatelji.

Plezalna stena Kreal E-climber hkrati omogoča nadzor napredka preko vgrajenih senzorjev na dotik in preko snemalne kamere.

Vrhunsko plezalno steno odlikuje:

 • preprost uporabniški vmesnik/mobilno aplikacijo za uporabo in upravljanje sistema- E-climber
 • številne možnosti dodatnih funkcionalnosti za specifične plezalne potrebe
 • fizični sistem označevanja smeri, vgrajen v pritrdilni vijak, ki omogoča enostavno in hitro nadgradnjo obstoječih plezalnih sten
 • vodenje in spremljanje plezanja, ki je enostavno, natančno in hitro
 • spremljanje plezanja v realnem času na osnovi fizičnih parametrov
 • vgradnja dodatnih senzorjev in spremljanje v realnem času
 • odprta mobilna platforma za dodajanje novih funkcionalnosti
 • spremljanje napredka vadbe z izmenjavo informacij s trenerji

V kolikor ste tudi sami zainteresirani za izdelavo pametne plezalne stene Kreal E-climber, bodisi v zasebne namene (hiša ali stanovanje, podjetniški družabni prostori, npr. podjetniški inkubatorji,…), bodisi za javno rabo na javnih površinah (mestni parki, otroška in športna igrišča, zunanji ali notranji fitnesi,…), se priporočamo, da se nam oglasite preko kontaktnih možnosti oz., da oddate vaše zanimanje preko gumba za oddajo povpraševanja.

Izposojevalnica