Street workout oprema Sport Set Pro

 • profesionalna street workout oprema za izvajanje vseh vrst street workout vaj,
 • 100-% možnost prilagoditve najrazličnejšim športnim in drugim zmogljivostim in kapacitetam,
 • ekstrudirani aluminijasti profili in cevi iz nerjavnega jekla,
 • praškasti premaz v RAL barvah (RAL 9006 kot standardna barva),
 • certificirano s standardom EN 1176,
 • možnost nadgradnje z dodatnimi street workout napravami in opremo.
Dimenzije6,5 × 3 × 2,8 m
Višina padca

2.8 m

Varnostna površina

12 x 9 m (108 m²)

Street workout oprema Sport Set Pro je komplet street workout orodij in naprav, ki je namenjen ulični vadbi in zasnovan za profesionalno street workout vadbo.

Popolnoma prilagodljiv sistem za street workout vaje je mogoče v celoti prilagoditi okolju in potrebam, za katere je namenjen. Idealen je za vse vrste rekreacijskih centrov, športnih hotelov, zdravstvenih klubov, šol, za vojsko in vse rekreativne ter profesionalne športne zmogljivosti.

Komplet Pro vključuje profesionalno street workout opremo, ki je namenjena vrhunskim in profesionalnim treningom z lastno telesno težo.Street workout

Street workout naprave Sport Set Pro so izdelane iz vremensko odpornih, ekstrudiranih, aluminijastih profilov iz nerjavnega jekla, kar zagotavlja dolgotrajno življenjsko dobo ter izjemno nizke stroške vzdrževanja. Obenem pa, zaradi možnosti nadgradnje in 100% prilagoditve športnim zmogljivostim, cenovno izjemno ugodno možnost nadgradnje in posodabljanja street workout sistema v prihodnosti.

Street workout oprema Sport Set Pro je idealna za širši spekter (zdravstvo, šolstvo, vzgoja, šport, igrišča) kapacitet, zato se zanje odločate tako društva, klubi in javna ter zasebna podjetja, ki opremljate svoje površine namenjene rekreaciji prvič, kot tudi tisti, ki želite svoje športne zmogljivosti, nadgraditi s profesionalno opremo.

Street workout oprema Sport Set Pro vključuje:

 • deadlift – mrtvi dvig – palica z utežmi (za trening moči, za izvajanje vaj za kurjenje maščob, izboljšanje moči prijema, izboljšanje in večanje mišične mase, krepitev kosti,…)
 • ogrodja za dvigovanje trupa in nog
 • ogrodje za dvig uteži
 • pararelne palice za izvajanje  street work out vaj za celotno telo in vseh vrst vaj na drogu (dvig kolen k prsim, dvig kolen in bokov v pravi kot, dvig telesa v nadprijemu, dvig čez drog z nogami, preskakovanje v parih, vzdržljivostno visenje na drogih, dvig telesa v podprijemu, dvig iztegnjenih nog, dvig ravnega telesa v vzporedno linijo, dvig čez drog, dvige z elastiko,…)
 • ogrodje za vaje s stranskim korakom
 • vertikalno lestev
 • klop ravna in poševna
 • palice za plezanje

Po potrebi in v odvisnosti od velikosti športnega, zunanjega ali notranjega objekta za fitnes, se lahko Street workout oprema Sport Set Pro, nadgradi še z dodatnimi ogrodji in napravami za kompleksno ureditev športnega igrišča za zunanjo ali notranjo street workout vadbo.

Profesionalna street workout vadba je popularna in koristna za krepitev telesne moči in mišic, krepitev telesne kondicije, učinkovito kurjenje maščob, vzpostavljanje zdravega ravnovesja hormonov v telesu, krepitev in vzdrževanje zdrave kostne gostote, izboljševanje funkcionalnosti in gibljivosti sklepov, hkrati pa street workout vaje pripomorejo k dobri kondiciji, počutju, ravnovesju duha in telesa ter koncentraciji.

Street workout oprema Sport Set Pro je idealna za namestitev obstoječim fitnesom na prostem ali kot dopolnilo k športnim objektom in drugim kapacitetam, namenjenih športnikom, trenerjem in vsem, ki se zanimajo za vrhunsko in profesionalno telesno vadbo.

Morda vam bo všeč tudi

Izposojevalnica