Zunanje urbano otroško igralo IP 200

  • enostavna montaža,
  • omogoča hitro prestavljanje iz ene lokacije na drugo,
  • primerno za začasno ali trajno postavitev zunanjih otroških igral,
  • možnost hitre, modularne nadgradnje z dodatnimi igrali.

Zunanje urbano otroško igralo IP 200 je odlično, lahko igralo iz kakovostnega aluminija, ki ga je mogoče enostavno prenašati iz ene lokacije na drugo ali ga pospraviti na enostaven način v času neuporabe.

Zraven enostavne in hitre prenosljivosti igrala, kakor tudi enostavne montaže, ga odlikuje tudi možnost dopolnjevanja z dodatnimi moduli za spuščanje, plezanje ter izvajanje ostalih otroških iger (ravnotežnostni izzivi, tuneli, tobogani,…)

Zunanje urbano otroško igralo  je zaradi svoje enostavne sestave in hitre montaže ter možnosti prenašanja iz ene na drugo lokacijo, še posebej primerno za vse turistične in druge kapacitete, ki se zanimajo za začasno ali sezonsko postavitev otroških in športnih igrišč ter opreme,  hkrati pa se ga lahko uporabi na najrazličnejših netrajno, otroškim igriščem, namenjenih površinah.

Urbano igralo za zunanje površine  je izdelano iz kakovostnih aluminijastih materialov, ki jih je mogoče na enostaven način nadgraditi in dopolniti z dodatnimi igrali in igralnimi moduli (tobogani, plezalne mreže, prehodne cevi, ipd…).

Zunanje igralo Alu Play Simple je zasnovano tako, da ga je mogoče uporabiti kot osrednje igralo na srednje velikem otroškem, začasnem ali stalnem, igrišču.

Zunanje urbano otroško igralo IP 200, sestavlja:

  • osrednja, modularna in privzdignjena površina z dvema različno gostima plezalnima mrežama
  • enostavna plezalna stena z oprimki
  • plezalna ploskev s pomožno vrvjo
  • dodatni modul s tremi dodatnimi, različnimi vrstami plezalnih mrež

V skladu s standardi varnosti otrok in vseh uporabnikov zunanjih, urbanih, otroških igral, je igralo zasnovano v skladu z varnostnimi standardi SIST EN 1176-1:2018.

Najbolj primerna in ustrezna lokacija za postavitev modularnega igralnega kompleta so najrazličnejša otroška, sezonska in športna igrišča, vse površine, ki začasno omogočajo postavitev otroških igral ter vse kapacitete, ki želijo optimalno izkoriščenost svojih zunanjih prostorskih kapacitet.

Zunanje urbano otroško igralo IP 200 je izdelano iz vremensko odpornega aluminija ter varnostno testirano in preizkušeno.

Ustrezna in priporočljiva površina, potrebna za postavitev igrala, je cca. 40 kvadratnih metrov.

Glede na to, da so naša modularna in prenosljiva zunanja, otroška igrala, zasnovana za montažo in dopolnitev s številnimi ostalimi igrali in napravami, vas povabimo, da si ogledate tudi druga otroška igrala in naprave iz našega asortimana, na povezavi.

Za vse dodatne informacije, v zvezi z montažo, varnostnimi zahtevami ter projektno dokumentacijo, potrebno za postavitev igrala, vas povabimo, da nam pišete preko kontaktnih možnosti.

Izposojevalnica