Podloge za fitnes Puzzle

 • primerne za notranje in zunanje fitnes površine,
 • enostavna in hitra montaža,
 • nizki stroški vzdrževanja,
 • odlične kot športni pod za dvorane, igrala, dvorišča in otroška igrišča,
 • izdelane iz visokokakovostne gumirane podlage.

Podloge za fitnes Puzzle so lahke in enostavne za montažo ter predstavljajo pod za fitnes, ki je, v odvisnosti od izbire materiala, primeren tako za notranje kot za zunanje fitnes površine, hkrati pa jih sestavljajo tudi končne zaporne plošče za dokončne talne obloge v fitnes centrih.

fitnes podlogaNaše fitnes podloge Puzzle so sestavljene iz sestavljanke in so odlična rešitev za pokrivanje javnih ali zasebnih športnih igrišč in fitnes centrov ter prostorov za igranje in plavanje, ne glede na to, ali so nameščene nad zemljo, asfaltom, betonom, trdo ali celo obstoječo preprogo.

Te modularne, talne, športne in varovalne podloge za fitnes so izdelane tako, da se uporabljajo kot predpražniki in so preizkušene na območjih z golimi nogami v skladu z DIN 51097 in so razvrščene v skupino C (kot zdrsa> 24 °).

Lahko se uporabljajo tudi za montažo varnostnega tlakovanja okoli bazenov in stopnic, ki vodijo do vode. Po požarnem razredu Efl (SBR ploščice) in Dfl (EPDM ploščice) in dokazani nizki emisiji VOC (hlapne organske spojine) po DIBt in AgBB so podloge za fitnes Puzzle skladne z zahtevami za uporabo v notranjem in zunanjem okolju.

V kolikor ste na predstavitev našega izdelka, naleteli skozi zanimanje za otroške igralne podloge, za najmanjše otroke, priporočamo, da preverite igralne blazine na Pikapolonica.si.

Priporočila za namestitev podloge za fitnes Puzzle

Pred namestitvijo:
Podlaga za notranjo in zunanjo postavitev mora biti ravna in suha. V primeru namestitve na že obstoječo osnovno bazo, je treba združljivost preveriti pred namestitvijo fitnes podloge. Gumijaste ploščice se lahko zožijo in rahlo razširijo s spremembami temperature in vlažnosti.

Pomembno je, da se fitnes podloga Puzzle shranjuje v čistem in suhem okolju s temperaturo nad 10 ° C. Če je pod za fitnes shranjen v prostoru, ki ima pod 10 ° C, morajo biti podloge in lepilo na mestu vgradnje s temperaturo nad 10 ° C  vsaj 2 uri pred namestitvijo.

Podloge za fitnes Puzzle se ne shranjuje na neposredni sončni svetlobi brez črne UV zaščitne folije.

pod za fitnes zunanjiPriporočena orodja za namestitev:

 • jekleni ravni rob
 • rezalni nož z nadomestnimi rezili
 • merilni trak ali merilna palica
 • vodotopni markerji s konicami ali kreda
 • ročna žaga, žagica ali tračna žaga (z rezili za les)
 • specialno čistilo za čiščenje podov za fitnes

Smernice za vzdrževanje podloge za fitnes Puzzle

Fitnes podloga Puzzle je zelo enostavna za čiščenje in vzdrževanje. Z ustreznim in predpisanim vzdrževanjem pod za fitnes izgleda še leta kot nov, sam material pa potrebuje izjemno malo vzdrževanja.

Redno čiščenje podloge za fitnes običajno vključuje čiščenje z mehko ščetinasto metlo ali sesanje prahu in umazanije, sam sistem Puzzle pa se enostavno vzdržuje ne glede na to ali je namenjen kot podlaga za igrišča zunaj ali v notranjih prostorih.

Podloge za fitnes Puzzle odlično služijo tudi kot športne in varovalne podlage ter zaščitne podlage, ne samo za fitnes površine, temveč tudi varne podlage za igrala in dvorišča ter varovalne plošče za otroška igrišča.

Pod za fitnes Puzzle zahteva občasno, vlažno brisanje podloge z mehko mešanico mila in vode, kar pomaga k dolgi življenjski dobi in privlačnemu videzu podloge. Pri nameščanju podloge za fitnes Puzzle je pomembno, da se talne obloge ne dobijo preveč mokre, saj to lahko negativno vpliva na stopnjo lepljenja.

Atmosferska izpostavljenost podloge za fitnes lahko povzroči občutek pregladke površine, zato je priporočljivo občasno uporabiti visokotlačni čistilec vode 200bar brez kemičnih dodatkov, vendar bodite pozorni, da tlak vode ne presega priporočenega pritiska. Čiščenje fitnes podloge z visokotlačnimi čistilci naj poteka z oddaljenostjo vodnega curka najmanj 30 cm in temperaturo vode, ki ne sme presegati 80 ° C. Ta tip čiščenja je priporočljiv največ enkrat na leto.

Pri močno umazanih površinah in nečistočah lahko uporabite vodo in pralnik, vendar uporabite samo blazinico ali mehko najlonsko ščetko. Možno je uporabiti milnice za redčenje. Ne pustite, da čistilna raztopina ostane na gumijastih tleh dlje časa. Po čiščenju je priporočljivo, da uporabite vodo kot sredstvo za izpiranje.

Pri odstranjevanju snega pozimi bodite pozorni, da podloge za fitnes Puzzle ne poškodujete z ostrimi robovi lopat za sneg ter napravami s prekomerno težo (freza). Uporaba komercialne, dovoljene soli za odstranjevanje ledu, fitnes podlogi ne škodi.

Pozor! Za čiščenje fitnes podloge Puzzle ne uporabljajte čistilnega materiala na osnovi topil, ker lahko slednje poškoduje površino izdelka. Zaradi svoje izjemne vzdržljivosti in enostavnega vzdrževanja so podloge za fitnes Puzzle univerzalna rešitev za vsak, notranji in zunanji fitnes center.

Izposojevalnica

Scroll to top