Zunanje urbano igralo Hot Horse InterActive

Primerno za starostno skupino: 5–70 let
Max. število oseb: 6

Omogoča:

  • uporabno kot indoor in outdoor igralo,
  • razvijanje spretnosti za nadzor ravnotežja,
  • krepitev zgornjega dela telesa (z dvigovanjem lastne teže),
  • krepitev koordinacije in gibalnih spretnosti otrok,
  • skupinsko vadbo, zabavo in igro,
  • spoznavanje zmogljivosti otroškega telesa s pomočjo naprednih, interaktivnih senzorjev in merilnikov.
Šifra: kgii001 Kategoriji: ,
Dimenzije3 × 3 × 1,8 m
Varnostna površina

7 x 7 m (49 m²)

Višina padca

1.8 m

Zunanje urbano igralo Hot Horse InterActive je edinstven športno, zabavni, igralni in učni “pripomoček”, ki ga lahko postavite na najrazličnejše javne površine, kjer želite otrokom in njihovim staršem ponuditi odlično možnost za zabavo, igro in učenje s pomočjo naprednega, interaktivnega igrala in naprave.

Moderno oblikovano in zasnovano zunanje urbano igralo Hot Horse InterActive, lahko s pridom uporabljajo vse generacije, ki se zanimajo za zdrav duh v zdravem telesu, hkrati pa jih zanima uporaba sodobne tehnologije v gibalne, zabavne in igralne namene.

plezanje za otrokePlezanje, ki ga usmerja zelene in rdeč LED trak

Zunanje urbano igralo Hot Horse InterActive omogoča plezanje po plezalni steni s pomočjo usmerjanja preko LED trakov. Po pritisku na gumb “GO”, ima plezalec nalogo, da spleza po plezalni poti, ki je osvetljena z zelenimi led diodami. Z vsakim naslednjim pritiskom na gumb “GO”, se prižge druga kombinacija LED traku in s tem plezalne smeri, naloga plezalca pa je, da prepleza vse “barvne kombinacije”.

Dvigovanje telesa s senzorskim merjenjem števila dvigov

Del igrala s prečno, visoko kakovostno, aluminijasto, prečno letvijo, omogoča otrokom dvigovanje celotnega telesa, pri tem pa jih, za vsak dvig telesa, osvetljeni LED trakovi motivirajo, da otroci telo dvignejo čim več krat.

Lovljenjinteraktivno lovljenje ravnotežjae ravnotežja s pomočjo senzorjev

Pametni senzorji na igralu, namenjenem vzpostavljanju in koordinaciji ravnotežja, spodbujajo otroka, da lovi ravnotežje s svojo telesno težo. Cilj naloge je, da otrok doseže ravnotežje, kar naprava nagradi z zeleno LED osvetlitvijo in zvokom.

Zunanje urbano igralo Hot Horse InterActive sodi med urbana igrala, ki jih lahko postavite na manjših in večjih športnih in otroških igriščih, pred nakupovalnimi centri in ostalih površinah, ki so namenjene medgeneracijskemu druženju, zabavi in igri.

Igralo je odlično za dopolnitev turističnih kapacitet javnih ustanov in zasebnih obratov (hoteli, apartmajska in turistična naselja,…) ter za zapolnitev animacijskih kotičkov v trgovskih centrih, ob bencinskih servisih, počivališčih, ipd…

S svojimi pozitivnimi učinki celovito vpliva na celosten razvoj otroka, s plezanjem pomaga krepiti mišice ramenskega obroča in mišice trupa, posamezni sklopi pa vzpodbujajo k skupinski igri otrok ter zmanjševanju negativnih posledic sodobnega časa.

Po potrebi in željah, je mogoče zunanje urbano igralo Hot Horse InterActive dodatno opremiti s še več napravami in merilci za razvijanje motorike in še več zabave.

Izposojevalnica