Zunanje tematsko igralo Raketa

  • primerno za vse zelene površine, namenjene otroški igri (otroška igrišča, mestni parki, …),
  • omogoča domišljijsko otroško igro, učenje in zabavo hkrati,
  • spodbuja osnovno razgibavanje otrok (plezanje po plezalnih mrežah, spust, …)  ter kreativnost in otroško domišljijo,
  • hitra in preprosta možnost dopolnitve z dodatnimi otroškimi igrali za celovito ureditev otroškega igrišča.

Zunanje tematsko igralo Raketa lahko služi kot samostojno otroško igralo, primerno za srednje veliko otroško igrišče ali kot zunanje igralo v sklopu celotnega opremljanja otroškega igrišča, skupaj z drugimi napravami in igrali. Za izvedbo celovitega tematskega otroškega igrišča v duhu letalstva in osvajanja neba ter vesolja, priporočamo tudi zunanje otroško igralo Letalo.

Zunanje tematsko igralo Raketa sestavlja sklop mrež, ki skupaj tvorijo tunel z vhodom v repu in zaprtim prednjim delom. V sredini je vhod oziroma dostop do vrha trupa preko plezalne mreže ter na drugo stran (drugo krilo) spust po gumiranem traku.  V sredini trupa je plezalna stena.

Zunanje tematsko igralo Raketa je otroško, zunanje igralo, katerega osrednjo točko igre in zabave za otroke, predstavlja igralo v obliki rakete, hkrati pa naprava vključuje pripomočke in naprave za razvoj motorike otrok, neskončno igro  in zabavo (najrazličnejša plezala, plezalne mreže, spuščanje,……Zunanje tematsko igralo Raketa).

Zunanje otroško igralo Raketa je odlično za namestitev na  zunanje otroško ali športno igrišče, na zasebnih ali javnih površinah, za parke v mestih in obmestnih naseljih ter zelene površine v najrazličnejših kapacitetah, namenjenih za turiste (kampi, apartmajska naselja, hoteli, zelene površine ob bencinskih črpalkah, ipd,…). Otroško igralo Raketa bo odlično dopolnilo vsak otroški kotiček, poskrbelo bo za neskončno zabavo in igro otrok, hkrati pa se bodo otroci, ob uporabi igrala, nezavedno, ves čas, rekreirali in gibali.

Zunanje tematsko igralo Raketa je lahko izdelano povsem po željah in potrebah naročnika, sicer pa so okvirne predvidene dimenzije rakete od 7 do 10 metrov v dolžino ter 5 do 8 metrov v širino. Slovensko znano postavitev zunanjega tematskega igrala Raketa, si lahko ogledate na Letališki cesti, v bližini Vodnega mesta Atlantis ter nakupovalnega središča BTC, v Ljubljani. Raketa je postavljena v sklopu ureditve celotnega otroškega igrišča, skupaj z zunanjim igralom v obliki letala.

Z namenom, da zunanje otroško igralo Raketa, zraven sproščene in domišljijske igre ter rekreacije in zabave, otrokom nudi tudi možnost učenja, so v sklop igrala dodane tudi gume za ravnotežje (z animacijo).

Zunanje tematsko igralo Raketa ter oprema za otroško igrišče

  • tunel z mrežami (18 kvadratnih metrov)
  • gume za ravnotežje z animacijo (2 kosa)
  • plezalna mreža
  • spust po traku
  • plezalna stena

Zunanje tematsko igralo Raketa je izdelano v skladu z vsemi varnostnimi certifkati, ki zagotavljajo varno otroško igro in hkrati dolgo življensko dobo zunanjega igrala na prostem.

Izposojevalnica