Otroška miza s klopjo [ali brez]

Izdelana je iz naslednjih materialov:

  • aluminij, les (sibirski ali slovenski macesen, hrast, akacija).
4.5/5 - (2 votes)

 

Šifra: KAGP060 Kategoriji: ,

Dimenzije1.62 × 0.92 × 0.74 m

Otroška miza s klopjo je primerna kot osnovna ali dodatna miza za otroška igrišča, na sliki pa je predstavljen model KAGP060, ki lahko vsebuje eno ali dve klopi (z naslonjalom ali brez). Predstavljen model mize je postavljen kot dopolnilna oprema na otroškem igrišču v Kidričevem.

Namizna površina je izdelana iz visokokakovostnega lesa (sibirski ali slovenski macesen, hrast, akacija,..), ki omogoča, da se miza, z dolgo življensko dobo, uporablja na zunanjih otroških igriščih. Ogrodje mize je izdelano iz visoko kakovostnega aluminija.

otroška miza s klopjoMiza, s pripadajočima klopcama (ali brez njiju), se lahko postavi kot samostojno igralo, na poljubno podlago, lahko pa je postavljena v okviru celotne opreme otroškega zunanjega igrišča.

Otroška miza s klopjo (ali brez) je primerna za opremljanje ostalih javnih površin (npr. kot mize in klopce v mestnih parkih, ob rečnih nabrežjih, na zunanjih zasebnih in javnih turističnih kapacitetah (hoteli, apartmaji, kampi,..), na bencinskih servisih in postajališčih ter parkiriščih, ob šolah in vrtcih ter ostalih javnih zavodih, kot oprema na promenadah, peš poteh, sprehajalnih mestnih conah, ipd…).

Mizo odlikuje možnost prilagoditve dimenzij po potrebah in željah ter možnost nadgradnje z ostalimi otroškimi igrali ter enostavna montaža in večnamenska uporabnost.

Vsa otroška igrala Kreal so izdelana na podlagi lastnega razvoja ter ustrezno uporabno in varnostno certificirana. Otroška miza s klopjo lahko služi kot zunanja otroška mizica na zasebnih površinah tudi kot samostojna otroška garnitura.

Otroška igrala Kreal odlikuje aluminij, ki velja za material, ki za razliko od plastike, zagotavlja bistveno daljšo obstojnost ter odpornost na vremenske spremembe, hkrati pa nizke stroške vzdrževanja (saj ne zahteva zaščitnega barvanja, kot je to pri zunanjih otroških igralih iz lesa). Zaradi lahkotnosti aluminija so igrala Kreal tudi enostavno prenosljiva v notranje prostore za čas njihove neuporabe na zunanjih površinah.

V kolikor vas zanima izdelava zunanjih otroških miz in klopc po naročilu, nam lahko zanimanje za opremo pošljete preko kontaktnih možnosti, kjer bomo na podlagi neobvezujočega pogovora z vami, pripravili ustrezno ponudbo za vaš primer. Veselimo se vašega povpraševanja.

Izposojevalnica

Scroll to top