poligon otroke 5 12 let

Igrala za otroke v Ivanjkovcih

Naselje v okolici Ormoža – Ivanjkovci je svoje mlade stanovalce razveselilo z našimi izjemno atraktivnimi zunanjimi igrali, ki jih odlikuje modularnost – prilagodljivost v sestavljanju različnih elementov in kreativnost ter raznolikost.

Igrala za otroke v Ivanjkovcih – za zabavo in gibanje

Igrala za otroke v Ivanjkovcih sestavlja izjemno zanimiv in raznolik poligon.

Odlikuje ga niz različnih otroških igral, ki jih lahko uporabite za osnovne, elementarne igre ali za resnejšo telovadbo za šoloobvezne otroke in mladino.

Poligoni za otroke – Kreal so:

 • modularni – Krealova urbana oprema in igrala so sestavljena iz različnih ločenih modulov, ki jih lahko poljubno kombiniramo po željah naročnikov
 • sestavljivi – različni neodvisni moduli omogočajo sestavljivost poligonov v različnih kombinacijah in potrebah
 • prilagodljivi – oprema je bila dizajnirana tako, da lahko naročniki in uporabniki individualno izbirajo želena igrala in postavitve
 • nadgradljivi – poligoni se lahko sproti nadgrajujejo, dodajajo se lahko različni moduli
 • vzdržljivi – naša oprema je izdelana iz kvalitetnih materialov, osnovo igral predstavlja aluminij, ki je zelo odporen na vremenske vplive za razliko od drugih materialov in zato ni potrebnega praktično nobenega vzdrževanja.

Poligon za otroke v Ivanjkovcih je zgrajen iz različnih komponent:

Igrala za otroke v Ivanjkovcih
 • plezalo z rešetkasto vrvjo
 • plezalna stena z oprijemki
 • stopničasta lestev A, ki se na drugi strani, zaključi s plezalno steno
 • stopnica in mrežna vodoravna lestev
 • gugalnica
 • gibljiv most
 • brv

Igrala za otroke z različnimi elementi omogočajo otrokom urjenje raznih sposobnosti na enem mestu – ravnotežje, moč, gibčnost, koordinacijo in druge gibalne spretnosti pa tudi miselno kreativnost. Takšna igrala za otroke spodbujajo otroke k miselnemu in gibalnemu razvoju.

Lahko jih uporablja več otrok hkrati, uporaba pa je zaradi ogrodja, primerne talne površine in postavitve samih elementov povsem varna. Gibalni poligon za otroke je izdelan iz vremensko odpornih materialov ter varnostno testiran in preizkušen.

Ker je varnost otrok in vseh uporabnikov, naša prednostna naloga, so vse naše naprave in poligoni za otroško igro, zasnovani v skladu z varnostnimi standardi PN ‐ EN 1176: 2009. Poligon za otroke ima t.i. določeno udarno površino, tj. območje, ki je načrtovano za samo strukturo in prostor, potreben za njegovo delovanje. Standard 1176-1: 2009 opredeljuje obseg materialov za oblazinjenje, ki se lahko uporabljajo kot varne površine, ki se uporabljajo na igriščih. Izbira ustrezne površine je odvisna od višine prostega padca, ki je določena za vsako napravo.

V naši ponudbi si oglejte tudi druga zunanja otroška igrala, med katerimi so izjemno atraktivne in popularne napredne plezalne stene – Kreal.

Plezalna stena e-Climber omogoča:

plezalna stena
 • vrhunska umetna plezalna stena za domačo (amatersko) in profesionalno rabo,
 • možnost enostavnega prenosa in montaže,
 • povezavo z mobilno aplikacijo (s številnimi dodatnimi funkcionalnostmi: spremljanje napredka plezanja, izbira težavnostne plezalne smeri, izmenjava informacij s trenerjem plezanja, …).

Igrala za otroke iz naše ponudbe so primerna za različne površine – okolica šole, vrtci, parki, igrišča, turistične nastanitve in domača uporaba. Prednost naših igral je predvsem v tem, da jih lahko sestavljate in izbirate po vaši želji. Materiali zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in varnost uporabe.

Preverite najaktualnejša igrala v naši spletni trgovini. Za več informacij nas kontaktirajte.

Rate this post

Kreal

Poglej objave od Kreal
Kreal inženiring d.o.o., Hajdoše 109B, 2288 Hajdina, Slovenija. M: +386 41 748 336
Scroll to top