prednosti koristi prinašajosestavljiva/modularna zunanja igrala

Prednosti in koristi, ki jih prinašajo sestavljiva/modularna zunanja igrala

Podjetje Kreal želi naročnikom in uporabnikom ponuditi karseda prilagojena zunanja igrala in opremo. Ideja prilagodljivosti, sestavljivosti in modularnosti naših igral nas vodi že od vsega začetka, tako v razvoj izdelkov nenehno vključujemo želje uporabnikov in naročnikov, ter opremo prilagajamo prostoru in kontekstu uporabe.Zunanja igrala našega podjetja so tako že od začetka oblikovana iz različnih modulov, ki se lahko dopolnjujejo.

V nadaljevanju bomo predstavili, kaj sploh je modularnost, prednosti in koristi, ki jih prinašajo sestavljiva/modularna zunanja igrala in predstavili primer modularnosti, ki jo vključuje podjetje Kreal.ja igrala našega podjetja so tako že od začetka oblikovana iz različnih modulov, ki se lahko dopolnjujejo.

Prednosti koristi prinašajo sestavljiva/modularna zunanja igrala

 

Kaj pomeni modularnost?

sestavljiva/modularna zunanja igralaModularnost je princip, ki se vedno bolj uporablja v sodobnem načrtovanju, dizajnu, arhitekturi in še kje. Je koncept, ki temelji na načrtovanju osnovnih enot (modulov), ki stojijo same zase in hkrati z združevanjem tvorijo večje uporabne enote.  Moduli so na nek način najmanjša samostojna enota zunanjih igral, ki  so med sabo povezljivi.  To pomeni, da jih lahko postavljamo po individualnih željah, jih sestavljamo in nadgrajujemo.

Prednosti in koristi, ki jih prinašajo sestavljiva/modularna zunanja igrala

sestavljiva/modularna zunanja igralaModularno oblikovanje je vedno bolj popularno in ima mnogo prednosti za uporabnike, družbo in okolje, ki jih bomo našteli v nadaljevanju. 
 
 • Modularna oprema je lahko individualno prilagojena vsakemu okolju, uporabniku.  Možnost oblikovanja unikatnih sestavov.
 • Modularna igrala kombinirajo standardizacijo in personalizacijo, saj je po eni strani osnovna enota standardizirana, po drugi strani pa lahko uporabniki po svoji meri izbirajo in so-oblikujejo igrala.
 • Standardizacija omogoča lažjo in hitrejšo sestavo ter zato za uporabnike dostopnejšo in trajnostno naravnano opremo.
 • Uniformiranost enot in preprosta sestavljivost pomeni opremo, ki je tudi lažje prilagodljiva za izzive prihodnjih časov in tako podaljšuje dolgoročnost in trajnost.
 • Razširjanje idej, dograjevanje in menjava obstoječih postavitev je v modularnem dizajnu lažja in cenovno dostopnejša.
 • V naslednji letih je možno opremo hitro in enostavno zamenjati ali popraviti, saj so gradniki del istih smernic oblikovanja.
 • Lastniki/naročniki lahko nadgrajujejo opremo ali igrala počasi, skozi več . To lahko počnejo v skladu s svojimi finančnimi zmožnostmi in željami uporabnikov.
 • S karakteristikami nadgrajevanja, popravljanja in fleksibilnosti bomo lahko v prihodnjih letih lažje odgovarjali na družbene izzive. Z modularnostjo puščamo odprt prostor za rešitve na vprašanja prenaseljenosti, novih potreb uporabnikov, staranja prebivalstva in vzpostavljamo trajnostno urbano opremo…
 • Lahka namestitev in gradnja omogoča tudi večjo mobilnost opreme.

Sestavni elementi in modularnost Krealovih zunanjih igral

ELEMENT OSNOVNEGA MODULA

sestavljiva/modularna zunanja igrala

 • aluminijasti stebri, ki so zaradi materiala zelo lahki, trdni in obstojni
 • pregibi  so razviti tako, da lahko pregibi namreč povežejo več osi na vse strani. S pregibi, ki povezujejo stebre,  lahko gradimo fluidno strukturo, ki ni strogo pravokotna in ni zaključena celota. Pregibi omogočajo horizontalno in vertikalno postavitev stebrov.

MODULARNOST KREALOVIH ZUNANJIH IGRAL

 • stebri so lahko različnih dimenzij,
 • pregibi so lahko v različnih barvah, po željah naročnika,
 • pregibi omogočajo vertikalno in horizontalno sestavljanje stebrov v vse smeri (360 stopinj),
 • osnovne strukture stebrov in pregibov omogočajo gradnjo odprte strukture in vključevanje ali vdelavo različnih igral v strukturo,
 • osnovna struktura se lahko širi v vse smeri in se sestavlja glede na potrebe uporabnikov,
 • z osnovnimi elementi kombiniramo različne materiale.

Tukaj si lahko ogledate raznovrstnost Krealovih zunanjih igral, ki so sestavljena iz enakih, zgoraj opisanih, osnovnih elementov.  Vsako igralo je bilo oblikovano po željah naročnikov in so taki nastali zelo raznoliki in unikatni izdelki, ki rešujejo različne zagate in specifike naročnikov.

Upam, da smo vam s člankom razjasnili prednosti in koristi modularnih/sestavljivih zunanjih igral in smo vas navdušili za Krealova modularno oblikovana zunanja igrala, ki jih lahko skupaj z vašimi otroci sestavite v unikatno igralo! Seveda smo vam ob oblikovanju in izbiri vedno v pomoč z našimi personaliziranimi rešitvami in svetovanji.

Če vas zanimajo dodatne informacije o zunanjih igralih podjetja Kreal, preverite tukaj

Rate this post
Scroll to top