Postavitev zunanjih otroških igral Sela pri Ptuju

Tokrat predstavljamo izjemno všečen sklop novo postavljenih zunanjih otroških igral v Selah pri Ptuju. Manjši kraj pri Ptuju je s svojo novo pridobitvijo naravnost navdušil krajane, še posebno njihov podmladek.

Ekipa Kreal je kreativna zunanja igrala iz trpežnega aluminija namestila na tla iz peska v bližino stanovanjskega objekta, ter s tem omogočila kreativno ter kakovostno druženje otrok in preživljanje prostega časa zunaj.

Postavitev zunanjih otroških igral Sela pri Ptuju

Med otroci izjemno priljubljen in atraktiven poligon je sestavljen iz raznih elementov:

  • plezala z rešetkasto vrvjo,
  • plezalne stene z oprimki,
  • mrežne vodoravne lestve,
  • in drugih kreativnih elementov v kombinaciji vrvi in aluminajstih držal.

Takšen poligon je primeren manjše in večje otroke ter otrokom omogoča urjenje raznih gibalnih in motoričnih sposobnosti, kot so krepitev moči, ravnotežja, plezalnih veščin ipd. Hkrati od otrok zahteva tudi nekaj kreativnosti ter umskih sposobnosti in jih uči vztrajnosti.

Ogrodje iz aluminja zagotavlja dolgoročno odpornost na vremenske vplive ter varno uporabo za otroke. Gre za modularno, sestavljivo in prenosljivo igralo, ki ga lahko po potrebi dopolnjujemo z drugimi elementi.V skladu s standardi varnosti otrok in vseh uporabnikov zunanjih, urbanih, otroških igral, je igralo zasnovano v skladu z varnostnimi standardi SIST EN 1176-1:2018.

Glede na to, da so naša modularna in prenosljiva zunanja otroška igrala, zasnovana za montažo in dopolnitev s številnimi ostalimi igrali in napravami, vas vabimo, da si ogledate naš program kreativnih otroških igral, ki so primerna za namestitev na javne površine (šole, vrtci, igrišča), za turistične nastanitve, parke in zasebne površine.

Postavitev zunajih otroških igral Sela pri Ptuju

Poleg poligona smo postavili tudi vedno popularno gugalnico s košaro, kjer se lahko gunga več otrok hkrati.

Kakovostno ogrodje iz aluminija zagotavlja varno in trpežno gugalnico, ki otrokom omogoča varno in brezskrbno zabavo. Na njej lahko uživajo tudi odrasli, saj je zaradi svoje robustne izvedbe izjemno močna.

Krealova zunanja otroška igrala so zaradi svoje vsestranskosti, prilagodljivosti v izvedbi in elementih ter hkrati kreativnosti, zelo priljubljena.

Postavitev zunanjih otroških igral Sela pri Ptuju so z navdušenjem sprejeli otroci in starši, saj bojo tako svoje druženje zunaj še dodatno popestrili.

Nasmejani otroci in zadovoljni starši so naše smernice, ki nas vodijo pri ustvarjanju naših inovativnih otroških igral. Tokrat smo s ponosom osrečili Sela pri Ptuju.

5/5 - (1 vote)

Kreal

Poglej objave od Kreal
Kreal inženiring d.o.o., Hajdoše 109B, 2288 Hajdina, Slovenija. M: +386 41 748 336