Izdelava plezalne stene [primerne za otroško in športno plezanje]

Spodaj je predstavljena izdelava plezalne stene, za vse interesente, ki jih zanima postavitev plezalne stene, bodisi na zunanjih športnih in otroških lokacijah, bodisi v notranjih prostorih, kot so npr. plezalni klubi, športne telovadnice, fitnes centri, ipd…

Prednost predstavljene izdelane plezalne stene je predvsem v njeni modularnosti / sestavljivosti ter zasnovi, ki omogoča premičnost plezalne stene iz ene na drugo lokacijo, pač v odvisnosti od potreb po plezanju.

Predstavljeno, izdelano plezalno steno je mogoče, glede na možnosti postavitve različnih velikosti zaradi sestavljivosti, ki jo omogoča tako izdelana stena, uporabiti za več namenov. Plezalna stena lahko služi kot plezalna stena za otroke (od začetnih plezalnih korakov naprej), kot zunanja plezalna stena srednje zahtevnosti ali kot plezalna stena za zahtevno, športno plezanje.

izdelava plezalne stene

Izdelava plezalne stene Kreal e-Climber (podrobnosti stene so predstavljene na povezavi) je zasnovana tako, da omogoča povezavo plezalne stene z napredno, mobilno aplikacijo, ki plezalcem prinaša spremljanje napredka njihovega plezanja, deljenje svojih plezalnih dosežkov z drugimi (npr. plezalnimi učitelji in mentorji), izbiro težavnostnih stopenj ter interaktivno motivacijo za plezanje najmlajših.

Pri opremljanju plezalnih klubov, predvsem pa športnih in otroških igrišč, je predstavljena plezalna stena, pogosto izdelana v povezavi z ostalimi športnimi in otroškimi igrali (plezalne mreže, športni poligoni, druge plezalne plošče,…).

V izdelano plezalno steno je vključen visoko kakovosten material za plezalno ogrodje in osnovo, stabilna in varnostno certificirana konstrukcija iz aluminija, steno pa je mogoče dopolnjevati z dodatnimi plezalnimi skulpturami, plezalnimi oprimki in ostalo plezalno opremo.

Na sliki: Promocija zunanjih plezalnih sten na Ptuju, s slovensko športno plezalko Miro Markovič…
Mira Markovič je trikratna zmagovalka plezanja v svetovnem pokalu v disciplini težavnost in v kombinaciji (balvani, težavnost in hitrost). Vir: Wikipedia

V spodnjem videu si lahko tudi ogledate kako deluje povezava izdelane plezalne stene v navezi z mobilno aplikacijo, sicer pa plezalna stena Kreal e Climber lahko služi tudi kot odlična trening deska za plezanje.

p.s.: Če ste tudi sami interesent za izdelavo plezalne stene, bomo veseli, če se nam oglasite čez kontaktne možnosti.

5/5 - (1 vote)

Kreal

Poglej objave od Kreal
Kreal inženiring d.o.o., Hajdoše 109B, 2288 Hajdina, Slovenija. M: +386 41 748 336
Scroll to top